cazare predeal str trei brazi

Wiki Article



cazare predeal de craciun
Situata in Predeal, la numai five moment de partia Clabucet si 5 moment de gara, Casa Alexandra deschide portile luxului in stil fashionable. Casa Alexandra ofera gama completa a optiunilor tale pentru o vacanta reusita la Predeal: - ...

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Pensiunea Casa Denis este o constructie noua knowledge in folosinta in 09.2013 si este situata in Predeal pe cazare predeal cu mic dejun inclus drumul spre Manastirea Sfantul Nicolae intr-o zona inconjurata de padure,cu o priveliste minunata.

We stayed for 6 times and there was no advancement on clearing the stairs or access to the slopes. Pretty overpriced with regards to the many ski facilities; unquestionably would not advocate Predeal for Winter season sports or go there once more for skiing (: Predeal may very well be much better fitted to summer months pursuits

Situată la fifty m de Dn 1, fileără a se auzi traficul, cu asfalt până la poartă, se bucură de prezența în spatele casei a masivului muntos Baiul și de zgomotul de apă curgătoare, fileăSlash de râul Prahova.

Pensiunea Montien este situata in Predeal pe drumul spre cabana Trei Brazi intr-o zona inconjurata de padure, cu privelisti care iti vor incanta privirea si dotari extremely-moderne ce asigura o sedere de neuitat. Aerul proaspat ...

Sunt oferite frigidere/congelatoare de dimensiuni complete și cuptoare cu microunde. Această pensiune din Albac oferă acces gratuit la Web wireless. Televizoarele Liquid crystal display de 89 cm sunt dotate cu canale digitale, iar la cabană există o grădină, facilități de grătar și o terasă.

Harmonie este o destinatie de cazare predeal eden vis, iar Casele in copac si Observatorul fac ca visul unui copil sa devina realitate, sa poata fi trait ca adult .

Direct Booking isi doreste sa devina cel mai utilizat magazin de turism on the web din Romania, punand in legatura directa hotelierul cu turistul, la cele mai mici preturi.

De reținut: este o casuță în copac, în mijlocul naturii și e potrivită exclusiv cazare in predeal queen pentru cei treatment sunt adepții cazărilor rustice.

LV Luxury Aside - A single moment far from educate station se află în Predeal și oferă cazare cu WiFi gratuit și vedere la grădină, precum și o grădină.

“With them is usually superior. That is my favorite hotel in the mountainside. During the Winter season is always warm.

Direct Booking iti ofera posibilitatea sa cauti destinatia potrivita intr-o maniera rapida prin utilizarea unui modul de cautare si filtrare modern day.

Locatia vis a vis de gară, central. Camera si baia mari, curate. cazare predeal langa partie Din punct de vedere cazare a fost Okay. Micul dejun cu aceleasi produse in fiecare cazare predeal aproape de gara zi, nimic preparat in locatie

Report this wiki page